Στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις όπου παράγονται υγρά απόβλητα πρέπει να εγκαθίστανται κατάλληλα συστήματα επεξεργασίας, ώστε να εξασφαλίζεται ότι τα λίπη και τα έλαια οργανικής προέλευσης, που περιέχονται στα απόβλητα δε θα εισέλθουν στο σύστημα αποχέτευσης. Η σωστή επιλογή του διαχωριστή λιπών είναι το πιο δύσκολο κομμάτι καθώς υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την επιλογή του κατάλληλου συστήματος, όπως τα ημερήσια γεύματα, η παροχή της εισόδου, ο εξοπλισμός της κουζίνας κ.α.

Εξαιτίας των διαφορετικών απαιτήσεων, δημιουργήθηκε η ανάγκη για προϊόντα τα οποία να είναι διαθέσιμα σε διάφορα ονομαστικά μεγέθη και υλικά κατασκευής, ώστε να καλύψουν την τεράστια σειρά των διαφορετικών βιομηχανικών και εμπορικών αναγκών. Ειδικά για τις βιομηχανικές εφαρμογές πέρα των κλασσικών συστημάτων DAF η γκάμα μας διαθέτει και γεννήτριες μικροφυσαλίδων που είναι ενεργειακά αποδοτικότερες και δεν επηρεάζονται από pH, θερμοκρασία ή αλατότητα.

Η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων της enflow περιλαμβάνει λιποπαγίδες καθώς και λιποσυλλέκτες υπόγειας και επιδαπέδιας εγκατάστασης, απλούς ή αυτόματους, για κάθε εφαρμογή, που ικανοποιούν τα διεθνή πρότυπα. Η τεχνογνωσία των μηχανικών της εταιρείας και οι εξειδικευμένες λύσεις που δίνει το τεχνικό τμήμα, εγγυώνται, εξασφαλισμένο αποτέλεσμα ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Ζητήστε προσφορά ή καλέστε μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας.