ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ GRP

Η enflow διαθέτει στη γκάμα των προϊόντων της συστήματα αποστράγγισης από GRP (glass reinforced polyester).

Κατασκευασμένα από ανθεκτικό πολυεστέρα ενισχυμένο με ίνες γυαλιού, το συγκεκριμένο υλικό παρέχει στα συστήματα τα πλεονεκτήματα των πολυεστερικών ρητινών με αυτά των ινών του γυαλιού όπως η υψηλή μηχανική αντοχή.

Τα πλεονεκτήματα του υλικού επηρεάζουν το σχεδιασμό, τη δομή, την απόδοση και την αποτελεσματικότητα των συστημάτων και συνοψίζονται: στη μεγάλη χημική αντοχή και φθορά, το πολύ χαμηλό βάρος που εξυπηρετεί τον εύκολο χειρισμό και τοποθέτηση καθώς και την αυξημένη αντοχή σε θερμοκρασιακές μεταβολές.

grp kanalia
Οι παραπάνω ιδιότητες δημιουργούν ένα πολύ σταθερό, υψηλής ποιότητας προϊόν του οποίου το ελάχιστο βάρος του, επιτρέπει ταχύτερη και οικονομικά αποδοτικότερη εγκατάσταση. Η ανθεκτική και λεία εσωτερική επιφάνεια του καναλιού επιτυγχάνει υψηλή παροχετευτικότητα,, ακόμα και σε βάθος χρόνου.

Τα κανάλια GRP μπορούν να χρησιμοποιηθούν από απλές έως σύνθετές εφαρμογές υψηλών καταπονήσεων και βαριάς κυκλοφορίας (Κλάση φόρτισης έως D400)

Διατίθενται σε καθαρά πλάτη 100, 150, 200 και 300 mm, ενώ είναι διαθέσιμα και επίπεδα κανάλια GRP, χαμηλού προφίλ, ειδικά σχεδιασμένα για περιοχές όπου τα ύψη κατασκευής είναι περιορισμένα όπως π.χ χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων.

Τα κανάλια GPR συνδυάζονται με μια ευρεία γκάμα σχαρών, από πλαστικό, γαλβανισμένο ή ανοξείδωτο χάλυβα και χυτοσίδηρο. Διαθέτουν καινοτόμο σύστημα κλειδώματος χωρίς μπουλόνια και χωρίς εργαλεία για τη στερέωση των σχαρών επάνω στα κανάλια.

Όλα τα κανάλια διαθέτουν πλήρη σειρά εξαρτημάτων, όπως φρεάτια, πλαϊνές συνδέσεις, τερματικά ανοικτού και κλειστού τύπου, κλπ.

    Ενδιαφέρεστε;

    Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.