Στην enflow κατανοώντας τη σημασία της σωστής και άμεσης απορροής, προτείνουμε λύσεις γραμμικής επιφανειακής αποστράγγισης για κάθε τύπου εφαρμογή. Διαθέτουμε εξειδικευμένα προϊόντα τόσο για απαιτητικές εφαρμογές κατηγορίας φορτίου F900, σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ 1433, όσο και για εφαρμογές που κριτήριο έχουν την διακριτική αποστράγγιση. Ειδικά για περιοχές όπως η Ελλάδα που αντιμετωπίζει ελάχιστες αλλά με μεγάλη ένταση βροχοπτώσεις, έχουμε αναπτύξει το δικό μας σύστημα γραμμικής επιφανειακής αποστράγγισης, που συνδυάζει εντυπωσιακούς ρυθμούς απορροής με ένα ολοκληρωμένο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας, έχοντας εμπειρία κι από έργα του εξωτερικού, σε εφαρμογές υποδομών αλλά και κτιρίων, παρέχει άμεση διαστασιολόγηση των συστημάτων που αντιπροσωπεύει, συνδυάζοντας τα μεγάλα ύψη βροχής, με ένα οικονομικά αποδοτικό σύστημα αποστράγγισης.

Το εύρος των προϊόντων εκτείνεται από πλαστικά κανάλια με UV stabilizers για συστήματα αποστράγγισης ανθεκτικότερα σε θερμοκρασίες και κλίματα όπως της Ελλάδας, καθώς κι από κανάλια κατασκευασμένα από πολυμερικό μπετόν τα οποία είναι μεγαλύτερης αντοχής σε βαριές καταπονήσεις. Διαθέτουμε ποικιλία διαστάσεων και σχαρών δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στη σχάρα τύπου σχισμής, για ένα σχεδόν αόρατο αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό σύστημα αποστράγγισης.

Επιπλέον, μπορούμε να σχεδιάσουμε εξατομικευμένα συστήματα γραμμικής αποστράγγισης, όπως καμπύλα τμήματα σχισμής και ειδικές διαστάσεις καναλιών, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις στις εκάστοτε ανάγκες του έργου.

Ζητήστε προσφορά ή καλέστε μας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα προϊόντα μας.