Κτίριο & περιβάλλων χώρος

ΚΤΙΡΙΟ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ
Η enflow, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις περιβαλλοντικής διαχείρισης και επεξεργασίας νερού, παρέχει στους πελάτες της ένα πακέτο ολοκληρωμένων συστημάτων που είναι κατάλληλα για χρήση στα κτήρια και στον περιβάλλοντα χώρο τους.

Βασική προτεραιότητα στα κτηριακά έργα είναι η διάρκεια ζωής των προϊόντων και η εύκολη τοποθέτησή τους, σε συνδυασμό πάντα με ένα ολοκληρωμένο αισθητικά αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα. Με σημαντική παρουσία σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, καθώς και σε κτήρια υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων LEED, η ομάδα μας είναι διαθέσιμη να σας κατευθύνει σχετικά, με υψηλής αισθητικής προϊόντα και εξατομικευμένες λύσεις, εξασφαλίζοντας πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Τα προϊόντα της εταιρείας μας βρίσκουν εφαρμογή σε πλήθος κτηριακών υποδομών, όπως ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, super market, κτήρια γραφείων, μουσεία, νοσοκομεία, κέντρα logistics, δημόσια κτήρια, κατοικίες, κ.α..

Εσωτερικά του κτηρίου απαιτούνται συστήματα που θα διευκολύνουν την κίνηση εντός αυτού, θα προστατεύουν τη δομή του, θα παρέχουν ασφάλεια κι άνεση, ενώ παράλληλα θα πρέπει να προσαρμόζονται στον εσωτερικό σχεδιασμό και την αισθητική του κτηρίου.

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προμηθεύσει με συστήματα επεξεργασίας νερού καθώς και με υλικά αποστράγγισης, όπως:
Showerdrains
Showerdrains
Τα ανοξείδωτα γραμμικά κανάλια είναι ο σύγχρονος τρόπος αποστράγγισης ενός μπάνιου, αφού με αυτά επιτυγχάνονται μεγαλύτερες παροχές. Η μεγάλη ποικιλία σε σχάρες τα καθιστά ιδανικά για έναν μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.
Σιφώνια δαπέδου
Σιφώνια δαπέδου
Η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια στα ανοξείδωτα σχαράκια για τα μπάνια, οι διαφορετικοί χρωματισμοί στα γυάλινα σχαράκια, ή η λύση προσαρμογής του τελικού δαπέδου θα ικανοποιήσει αρχιτεκτονικά ακόμη και την πιο απαιτητική εφαρμογή.
Ανοξείδωτα σιφώνια και κανάλια
Η ελαχιστοποίηση του κινδύνου τραυματισμού στον χώρο εργασίας είναι πρωταρχικής σημασίας σε κάθε εγκατάσταση επαγγελματικής κουζίνας. Είναι σημαντικό η εγκατάσταση να διαθέτει σύστημα αποστράγγισης, το οποίο βελτιώνει τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, σύμφωνα με το σύστημα HACCP.
Βαλβίδες αντεπιστροφής
Βαλβίδες αντεπιστροφής
Σε περίπτωση έντονων βροχοπτώσεων όπου η αποχέτευση μπορεί να είναι υπερφορτωμένη, το νερό επιστρέφει συνήθως σε μέρη χαμηλότερα του αγωγού. Ο έλεγχος αντεπιστροφής εξασφαλίζει ότι τα υπόγεια των κτηρίων παραμένουν στεγνά. Ειδικά οι υπόγειες περιοχές μπορούν να επηρεαστούν από το στάσιμο νερό. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιές στο μηχανολογικό εξοπλισμό και να αυξήσει σημαντικά τα κόστη συντήρησης.
Λιποσυλλέκτες
Στις επαγγελματικές κουζίνες η χρήση λιποσυλλέκτη είναι απαραίτητη. Τα συστήματα μας σχεδιάζονται έτσι ώστε να μπορούν να συντηρούνται εύκολα, μειώνοντας το σχετικό κόστος καθαρισμού και φροντίζοντας κατά την εκκένωση να ελαχιστοποιούνται οι οσμές.
Αποσκληρυντές
Σε πολλές περιπτώσεις η σκληρότητα του νερού δημιουργεί επικαθίσεις στις σωληνώσεις και κρίνεται αναγκαία η επεξεργασία του νερού και η απομάκρυνση των αλάτων από αυτό.
Συσκευή παραγωγής διοξειδίου του χλωρίου
Σε κατασκευές με εκτεταμένα δίκτυα σωληνώσεων γίνεται επιτακτική η ανάγκη απολύμανσης του νερού με διοξείδιο του χλωρίου.
Ο σωστός σχεδιασμός και συνδυασμός των δομικών υλικών του περιβάλλοντα χώρου μπορεί να αναδείξει την αισθητική του κτηρίου και να συμβάλει στη λειτουργική βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων του. Περιμετρικά του κτηρίου χρησιμοποιούνται μηχανολογικός εξοπλισμός και προϊόντα τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία και προστασία της κατασκευής. Η εταιρεία μας διαθέτει για τους εξωτερικούς χώρους:
Κανάλια αποστράγγισης
Κανάλια αποστράγγισης
Τα κανάλια αποστράγγισης, καθώς και η σωστή επιλογή της σχάρας, όχι μόνο θα προστατεύσουν το κτήριο από τα επιφανειακά ύδατα, αλλά μπορούν να δώσουν κι ένα αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα στην κατασκευή.
Απορροές οροφής
Η μόνωση στα δώματα είναι σημαντικό στοιχείο προστασίας ενός κτηρίου από την υγρασία, επομένως και τα αντίστοιχα συστήματα απορροής πρέπει να συνεργάζονται απόλυτα για να υπάρξει το σωστό αποτέλεσμα.
Συστήματα διαχείρισης βρόχινου νερού
Τα αποθέματα του νερού λιγοστεύουν, επομένως η σωστή διάθεση κι επαναχρησιμοποίησή του είναι πολύ σημαντική. Το βρόχινο νερό είτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει ανάγκες του κτηρίου (πότισμα, επαναχρησιμοποίηση στα καζανάκια κλπ), είτε να επιστέψει στο περιβάλλον με συστήματα διήθησης και φιλτραρίσματος.
Καλύμματα φρεατίων
Τα καλύμματα φρεατίων αρχιτεκτονικού τελειώματος συμβάλλουν στη σωστή αρχιτεκτονική προσέγγιση του έργου.
Ελαιοδιαχωριστές
Επιτρέπουν τη συλλογή υπολειμμάτων βενζίνης και πετρελαιοειδών που μπορεί να προκύψουν σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων.
Βιολογικοί καθαρισμοί
Οι μονάδες επεξεργασίας υγρών αποβλήτων τοποθετούνται συνήθως υπόγεια κοντά στο κτήριο, επομένως η σωστή διαστασιολόγηση και σχεδιασμός θα αποτρέψουν τη δημιουργία οσμών ή την ανάπτυξη επικίνδυνων μικροοργανισμών.