ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ

Η enflow σε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο SAB, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σε πλαστικά κανάλια αποστράγγισης.

Τα κανάλια αποστράγγισης είναι κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο (PP), το πλέον κατάλληλο υλικό για την κατασκευή συστημάτων αποστράγγισης, καθώς έχει καλή μηχανική και θερμική αντοχή. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε χημικούς και λοιπούς ατμοσφαιρικούς παράγοντες όπως οξέα, αλκάλια, αλάτι, λάδια, λίπη, βενζίνη κ.α..

Ο σχεδιασμός και το υλικό κατασκευής του, παρέχει στο σύστημα υψηλή υδραυλική απόδοση. Οι λείες στρογγυλεμένες εσωτερικές επιφάνειες του καναλιού δημιουργούν υψηλότερους ρυθμούς ροής που σε συνδυασμό με τη μικρή τραχύτητα της επιφάνειας του, επιτρέπουν στο νερό να ρέει εύκολα, δημιουργώντας μια λειτουργία «αυτοκαθαρισμού», αποφεύγοντας έτσι τη συσσώρευση ιζημάτων και εναποθέσεων στο εσωτερικό του.

Τα πλαστικά κανάλια συνδυάζονται με μια ευρεία γκάμα σχαρών, διαφορετικών υλικών και σχεδίων. Διατίθενται σχάρες κατασκευασμένες από πλαστικό, γαλβανισμένο ή ανοξείδωτο χάλυβα, ελατό χυτοσίδηρο και PRFV. Επιπλέον, η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια σχάρας - που περιλαμβάνει ακόμα και τη διακριτική σχάρα σχισμής, τύπου «slot», καθιστούν το σύστημα αποστράγγισης κατάλληλο για κάθε εφαρμογή.

Όλα τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί και ενισχυθεί, προκειμένου να εγγυηθούν αντοχή και λειτουργικότητα για όλες τις κατηγορίες φορτίου και για οποιαδήποτε απαίτηση, σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΛΟΤ EN 1433. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για δρόμους ηπίας κυκλοφορίας, αυτοκινητόδρομους, χώρους στάθμευσης, πισίνες, χώρους εξυπηρέτησης, ποδηλατόδρομους και πεζόδρομους, ξενοδοχεία, βιομηχανικούς χώρους, αεροδρόμια, καθώς και για ειδικές εγκαταστάσεις.

Τα πλαστικά συστήματα αποστράγγισης χάρη στα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους επιτρέπουν την εύκολη συναρμολόγηση. Η πληθώρα των αξεσουάρ τους, προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην εγκατάσταση, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Επιπλέον η προηγμένη κατασκευή τους καθιστά εύκολο τον καθαρισμό και τη συντήρηση τους, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής τους.

    Ενδιαφέρεστε;

    Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.