ΣΙΦΩΝΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ


Τα σιφώνια δαπέδων αποτελούν τον κλασικό τρόπο αποστράγγισης των υδάτων στους εσωτερικούς χώρους του μπάνιου και εν γένει των κτιρίων. Το κύριο σώμα τους (κάτω τμήμα) είναι συνήθως κατασκευασμένο από πλαστικό ενώ το άνω τμήμα αποτελείται από τη σχάρα απ’ όπου γίνεται η είσοδος των υδάτων.

Η enflow διαθέτει πληθώρα επιλογών σε σιφώνια για χώρους υγιεινής, που καλύπτουν κάθε πιθανή χρήση. Η επιλογή του κατάλληλου συστήματος εξαρτάται σε κάθε περίπτωση από πολλούς παράγοντες, όπως οι παροχές και η εγκατάσταση.

Τα σιφώνια διατίθενται με πλάγια ή κάθετη έξοδο διαστάσεων από 50 έως 110 mm. Υπάρχει η δυνατότητα να φέρουν ανοξείδωτο δακτύλιο για να εφαρμόσει η στεγανοποιητική μεμβράνη ή οπλισμό για τις περιπτώσεις που εφαρμόζεται υγρομόνωση. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα τριών πλευρικών εισόδων σε περίπτωση που απαιτείται η σύνδεση επιπρόσθετου εξοπλισμού, ενώ φέρουν αποσπώμενη οσμοπαγίδα στην έξοδο, η οποία εμποδίζει τη δυσάρεστη οσμή των αποχετεύσεων.

Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ανοξείδωτα σχέδια σχάρας ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το άνω τμήμα τελικής διαμόρφωσης διαστάσεων 12x12mm ή 15x15mm που ενσωματώνεται πλήρως στο δάπεδο του μπάνιου.
Όλες οι σειρές προϊόντων συνοδεύονται από τα απαραίτητα αξεσουάρ και εξαρτήματα που χρειάζονται για την τοποθέτησή τους. Τα σιφώνια μπάνιου της enflow εξασφαλίζουν ασφάλεια και υγιεινή κατά τη χρήση, ενώ είναι σχεδιασμένα για μέγιστη αντοχή στο χρόνο. Ωστόσο, για να λειτουργούν σωστά θα πρέπει να συντηρούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η συντήρηση περιλαμβάνει την απομάκρυνση υλικών που τυχόν έχουν εισέλθει στο σύστημα αλλά και τον επιφανειακό καθαρισμό της σχάρας.

    Ενδιαφέρεστε;

    Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.