ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Τα ανοξείδωτα κανάλια της εταιρείας μας τα εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων, αλυσίδες εστίασης, ξενοδοχειακές μονάδες κα., γιατί όχι μόνο πληρούν τις σύγχρονες απαιτήσεις υγιεινής και ασφάλειας αλλά έχουν και προσιτή τιμή. Για τις συνήθεις εφαρμογές χρησιμοποιείται ποιότητα ανοξείδωτου χάλυβα 1.4301 ενώ σε περίπτωση πιο απαιτητικών εφαρμογών χρησιμοποιείται ποιότητα ανοξείδωτου χάλυβα 1.4404 κατά EN10088.

Υπάρχουν τυποποιημένες διαστάσεις, ενώ αναγνωρίζοντας τις ειδικές απαιτήσεις κάθε εφαρμογής δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις με σύντομο χρόνο παράδοσης για να διαφυλάξουμε την ολοκλήρωση των εργασιών στο προκαθορισμένο διάστημα. Τα ανοξείδωτα αυλάκια αποστράγγισης χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες:

  • Ανοξείδωτο κανάλι σχισμής: Χρησιμοποιείται κυρίως για να παραλαμβάνει τα νερά κατά το πλύσιμο των δαπέδων ή στα σημεία διαχωρισμού μεταξύ των υγρών και των στεγνών περιοχών. Είναι σύστημα που μπορεί να δεχτεί υψηλές καταπονήσεις από κλαρκ ή άλλα βαρέως τύπου μηχανήματα αφού η κλάση φόρτισης φτάνει τη C250 κατά EN1433. Αντί για χρήση σχάρας το νερό παραλαμβάνεται από μια κατά μήκος σχισμή πλάτους 2cm. Το σύστημα μπορεί να έχει κατά μήκος ενσωματωμένη κλίση ενώ είναι κι εύκολο στον καθαρισμό του.
  • Ανοξείδωτο κανάλι με σχάρα: Ευρέως διαδεδομένο σύστημα με σχάρα σε διάφορα πλάτη ανάλογα με τις υδραυλικές απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου. Συνήθως χρησιμοποιείται περιμετρικά μηχανημάτων και μπορεί να ακολουθήσει την διάταξη των πλακιδίων.
  • Ανοξείδωτο κανάλι τύπου box: Το σύστημα είναι ένα ανοξείδωτο ‘κουτί’ με σχάρα σε πληθώρα διαστάσεων που συμβάλει στην άμεση και αποτελεσματική αποστράγγιση σκληρών επιφανειών, σε περίπτωση που δεχτούν μεγάλο όγκο νερών όπως πχ από ανατρεπόμενά καζάνια. Φέρουν ενσωματωμένη κλίση προς τον αγωγό εξόδου ενώ η διατομή της εξόδου είναι συνήθως αρκετά μεγάλη για να μπορέσει να παραλάβει την ποσότητα του νερού.

    Ενδιαφέρεστε;

    Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.