ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ


Οι επίπεδες χτιστές ντουζιέρες αποτελούν μια μοντέρνα εφαρμογή με πολλά πλεονεκτήματα κυρίως ως προς την αισθητική αναβάθμιση του μπάνιου.

Όσον αφορά την αποστράγγιση των υδάτων στο ντουζ, δεν υπάρχει κανένα δίλημμα μεταξύ των γραμμικών καναλιών και των παραδοσιακών σιφωνίων. Η σωστή λύση είναι πάντα τα γραμμικά κανάλια ντουζιέρας, καθώς τα οφέλη τους είναι πολλά και σημαντικά.

Αρχικά, επιτρέπουν υψηλότερες παροχές καθώς η αποστράγγιση επιτυγχάνεται κατά μήκος του συστήματος, σε μεγαλύτερη επιφάνεια, κι όχι σημειακά όπως συμβαίνει με τα παραδοσιακά σιφώνια. Επιπρόσθετα μπορεί να δοθεί μόνο μια ρήση στο δάπεδο προς το γραμμικό σιφώνι και να αποφευχθούν ανωμαλίες και αστοχίες που μπορεί να δημιουργηθούν από πολλαπλές περιμετρικές ρήσεις που απαιτούνται προς ένα μικρό σιφώνι. Στην περίπτωση των καναλιών το νερό κινείται πιο ομαλά προς τα σημεία απορροής, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο κίνδυνος των ατυχημάτων και να εξασφαλίζεται μέγιστη ασφάλεια. Ως προς την αισθητική, αναμφισβήτητα η χρήση γραμμικών συστημάτων αποστράγγισης μπορεί να ενισχύσει τη συνολική εικόνα του μπάνιου, δημιουργώντας ενιαίους χώρους, οπτικά μεγαλύτερους χωρίς εναλλαγές υλικών, διακοπές ή εμπόδια.

Η εταιρεία μας σε γραμμικά κανάλια ντουζιέρας παρέχει αμέτρητες λύσεις ως προς τα υλικά, τις διαστάσεις, τη χωρητικότητα. και τον τρόπο εγκατάστασης. Οι διαθέσιμες επιλογές υλικού κατασκευής του καναλιού είναι ο ανοξείδωτος χάλυβας και το πλαστικό, ως μια οικονομικότερη λύση. Η μεγάλη ποικιλία σε σχάρες είτε από ανοξείδωτο χάλυβα είτε από γυαλί ασφαλείας προσφέρουν απεριόριστες επιλογές σχεδιασμού στο εσωτερικό του μπάνιου, ενώ με την προαιρετική προσθήκη κρυφού φωτισμού ένα γραμμικό κανάλι μπορεί να μετατραπεί σε διακοσμητικό στοιχείο του χώρου. Επιπλέον υπάρχει πάντα η δυνατότητα επιλογής επιγεμιζόμενης σχάρας για τοποθέτηση οποιουδήποτε είδους πλακιδίων, ώστε το κανάλι να φαίνεται πλήρως ενσωματωμένο στο δάπεδο.

Τα συστήματα, έρχονται σε τυποποιημένα μήκη που ξεκινούν από 300mm και φτάνουν έως 1500 mm, μπορούν όμως να κατασκευαστούν και κατά απαίτηση του έργου. Το ύψος της εγκατάστασης μπορεί να ξεκινάει μόλις από τα 54 mm γεγονός που τα καθιστά ιδανικά σε περιπτώσεις ανακαίνισης κτιρίων. Τα συστήματα διατίθενται και με περιμετρική κατακόρυφη ή οριζόντια φλάντζα στέγνωσης είτε από ανοξείδωτο χάλυβα, είτε από πλαστικό για αξιόπιστη συναρμογή με διάφορους τύπους μόνωσης. Ακόμη, περιλαμβάνουν αποσπώμενη οσμοπαγίδα για τον εύκολο καθαρισμό και την πρόσβαση στη σωλήνωση. Όλες οι σειρές προϊόντων συνοδεύονται από τα απαραίτητα αξεσουάρ και εξαρτήματα που χρειάζονται για την τοποθέτησή τους.

Τέλος, η enflow έχει αναπτύξει και το δικό της γραμμικό σιφώνι ντουζιέρας με σχάρα διπλής όψης, (αρχιτεκτονικού τελειώματος/ανοξείδωτη πλάκα), κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα AISI304, ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος και με περιστρεφόμενο πλαστικό σιφώνι για απευθείας σύνδεση σε πλαστικές σωληνώσεις.

    Ενδιαφέρεστε;

    Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.